Äntligen!

Som jag har längtat efter att få starta den här bloggen, som huvudsakligen kommer att handla om privatekonomi. Eller vardagsekonomi på riktigt, som jag brukar säga. För även om jag älskar att prata om privatekonomi, sparande, budget, cheaphacks och allt annat som har med vardagsekonomi att göra, älskar jag färg och form, matlagning och att vara ute i naturen.

Därför kommer det smyga sig in en hel del färgpennor, kalendrar, mat, naturbilder och annat smått och gott som gör livet värt att leva!

Här kommer ni dessutom kunna hitta de ekonomimallar som jag friskt delar med mig av på instagram och jag ser fram emot att kunna dela med mig av dessa printouts här.

Utöver det kommer jag att skicka ett kort nyhetsbrev 1 gång i månaden med exklusivt material, till er som prenumererar. Det vill ni bara inte missa!

Just ja! En sak till, hittar ni felaktigheter eller annat tokigt här inne, så kan det bero på att jag fortfarande arbetar för fullt med att utveckla sidan. Det kan också bero på så enkla saker som att jag inte har fått mitt kaffe än… Tveka inte att höra av er om ni upptäcker något som inte fungerar som det ska.

Fram till vi hörs igen, ha en riktigt fin dag!

/Budgetfröken

Pssst… Glöm inte att signa upp dig för nyhetsbrevet:

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

10 kommentarer på “Äntligen!

 1. Grattis till en jättefin hemsida/blogg! Har nyss hittat dig på IG och gillar ditt sätt att kommunicera och inspirera! Som gammal ekonom är vardagsekonomi ett favoritintresse tillsammmans med mat/hälsa och läsning 😊.

  Gilla

 2. Vilka inspirerande sidor, jag vill också bli sådär strukturerad! Jag ska förbereda denna månaden och köra igång nästa. Så roligt! Gillar ditt kreativa sätt med färg och form, antagligen för att jag saknar den egenskapen själv. Syrran fick allt det där 🙂 Tack för allt du delar med dig av! Ska bli så skoj och läsa och följa!

  Gilla

 3. Härligt med blogg! Det är så många som bytt ut blogg mot ig men jag gillar verkligen textbså det här blir fint i kombination med ditt konto på ig.
  Nu är det bara dags för mig att börja använda dina fina mallar.

  Gilla

 4. Hej. Läst det instagram konto och man får nya tankar hela tiden.
  Jag är 60 + och har varit intresserad av ekonomi hela mitt liv. När jag var ung så blev man betraktad som snål, när man berättade hur man tänkte.
  Jag blev så glad när jag hittade ditt konto. Grattis till din blogg.

  Gilla

  1. Hej!

   Tack för din kommentar, jag blir så glad! Ja, det könns spännande med bloggen. Hoppas att du kommer att hitta lite smått och gott här. Välkommen!

   Gilla

 5. Hej!

  Snubblade över ditt konto på IG och vill bara säga Heja heja!

  Jag har alltid varit en slarver med pengar, men har med åren börjat skärpa till mig. Jag har skuttat runt på främst Pinterest och sett massor med inlägg och You Tube-klipp om budgetar, kuvertmetoden, snöbollsmetoden, bullet journaling etc et etc. Men, de allra flesta har varit skrivna eller filmade av och med unga, amerikanska hemmafruar som även bloggar. Och deras verklighet känns inte så nära min – eller kanske inte heller så nära vår kultur.

  Så jag blev riktigt glad nar jag hittade ditt konto!
  Jordat, sansat och väldigt lätt att förstå.

  Lycka till och njut av det som är kvar av sommaren!
  Hls Ulla

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s