Skogen

Tacksamheten jag känner över att bo nära skogen, den går nästan inte att beskriva. Ja, jag bor nästan mitt i skogen faktiskt. Att ha all härlighet bara runt husknuten är verkligen en gåva. I skogen blir jag lugn, i skogen hämtar jag kraft och energi bara genom att sitta på en sten och glo. För några år sedan när tonåringen precis blivit tonåring och tyckte att det mesta var pinsamt i största allmänhet och mamman i synnerhet, undrade det arma barnet vad jag gjorde när jag bara satt på en stubbe och blundade.

– Men mamma, tänk om någon ser dig! Vad håller du på med?!?

Sen skrattade vi båda åt att de enda som kunde ”se mig” var hackspetten som satt och hamrade en bit bort och tonåringen själv. Sedan dess kan vi båda sitta tysta och bara lyssna in alla ljuden. Men det ska jag kanske inte berätta för någon. Lite skämmig kan morsan allt vara fortfarande.

Om ni har möjlighet, gå ut i skogen och sätt er på en sten och bara glo.

Tack för att du har läst! Hälsningar Karin/Budgetfröken

2 kommentarer på “Skogen

 1. Hej!
  Kan göra det samma. Sitter gärna och bara glor.
  Tyvärr kan jag inte njuta av tystnaden längre på grund av tinnitus 24/7, sedan några år tillbaka. Skogsbada är bra för själen 💚

  Hälsningar Åsa
  🐜🐞🌲🌿🍁🍂🪳🦋🌸🌳🦔🐀🦉🐌🪶

  Hämta Outlook för Android

  ________________________________

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s