Del 1: Budget-along!

Du har säkert hört talas om ”cook-along” eller en ”sew-along”, du vet när man lagar mat tillsammans eller syr något tillsammans? Ja, alltså inte tillsammans, men sida vid sida via någons YouTubekanal eller liknande. På samma sätt tänkte jag erbjuda en ”budget-along”. Okej, jag har inte någon YT-kanal, men vi kommer att komma långt med hjälp av instagram och facebookgruppen ”Budgetkompisar”. Dessutom tar vi hjälp av bloggen. Så vad säger du? Vill du haka på?

Under kommande vecka (måndag 10 maj-torsdag 13 maj) fokuserar jag extra mycket på hur man skapar en månadsbudget med hjälp av papper, penna och (åtminstone lite koll på) sina inkomster och utgifter. Tanken är att via på att det både är roligt och enkelt att göra en månadsbudget. Tillsammans kan vi göra sånt som kanske kan kännas svårt.

För att kunna delta behöver du:

  • Budgetmallen (saknar du utskriftsmöjlighet? Rita gärna av den)
  • Penna & sudd
  • Information om dina inkomster och utgifter
  • Tålamod och lite jävlar anamma

Häng med mig i stories i em/kväll på instagram så går jag igenom hur jag brukar börja. Jag kommer att spara dessa inlägg i höjdpunkter för er som vill titta senare.

Tveka inte att ta hjälp av all kunskap som forumet ”Budgetkompisar” på facebook erbjuder. Där finns 1000 sköna Budgetkompisar som redan är rutinerade budgetproffs. Gå med och bidra till den fina gemenskapen där. Det går också bra att skicka mail till budgetfroken@gmail.com samt att skicka dm på insta. Självklart kan du lämna en kommentar här också!

Ni som vill komma igång direkt, lös det här tidigare blogginlägget för lite extra skjuts!

Vi ses!

Hälsningar Karin/Budgetfröken

2 kommentarer på “Del 1: Budget-along!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s