Ny kurs!

”Hållbar vardagsekonomi – Ta kontroll över dina pengar och skapa ett stabilt sparande på 6 veckor!”

Länge har jag velat erbjuda en kurs som går mer på djupet, men ändå bottnar i vardagens små och stora beslut. För hur man än vänder och vrider på det, är det just de vardagliga sakerna som ofta ligger till grund för de större förändringarna. Ni har hört det förr: ”den bästa träningen är den som blir av” och så vidare. Precis detsamma gäller för din privatekonomi. Det bästa sparandet är ju det sparande som blir av. Små steg i rätt riktning kan leda oss hur lång som helst.

Kursen vänder sig till dig som av olika anledningar vill ta ett helhetsgrepp om din privatekonomi där allt sker inom ramen för dina behov och förutsättningar. Oavsett om du bara vill finslipa dina befintliga strategier, eller om du startar från noll, kommer jag att leda dig från start till mål.

Kursintroduktion

  • I kursplattformen kommer du löpande att få tillgång till filmklipp, poddavsnitt, texter, nedladdningsbart material och olika övningar. Kursen är indelad i sex olika delar (moduler), plus en introduktion och en avslutning. Materialet läggs ut veckovis i sex steg, men du väljer själv i vilken takt du gör övningarna.
  • Utöver självstudier, kommer jag att leda tre digitala träffar som du är välkommen att delta i. Varje träff är cirka en timme lång och sker varannan vecka. Dessutom har du tillgång till en exklusiv facebookgrupp där du som kursdeltagare ges möjlighet att fördjupa dig och utbyta erfarenheter tillsammans med övriga kursdeltagare.
  • De enskilda modulerna beräknas ta cirka tre–fyra timmar att genomföra (en timme kursmaterial, en–två timmars eget arbete och cirka en timme digital träff). Räkna med totalt minst 18 timmar utspritt på sex veckor.
  • Målet är att du under sex veckor ska lära dig att ta kontrollen över dina pengar och skapa ett stabilt sparande. Genom kursen ger jag dig relevanta och konkreta verktyg som lägger grunden för en långsiktig och hållbar vardagsekonomi.

Kursanmälan är öppen mellan den 1-10 februari. 

  • Priset för hela kursen är 1995 kronor inklusive moms.

Hoppas att du känner dig redo att ge dig och din privatekonomi det lilla extra. Jag är i alla fall redo att guida dig genom de olika stegen, peppa dig när det känns tungt och fira dina framsteg tillsammans med dig.

Kursen börjar den 15 februari.

Vi ses den 15 februari 2022!

Hälsningar Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s