Kursanmälan är öppen!

Du som läser det här är troligen fast besluten om att skapa en förändring kring din privatekonomi, hitta hållbara rutiner och äntligen skapa det där stabila sparandet, som du så länge har drömt om.

Oavsett om du…

  • redan har bra koll på din ekonomi, men vill finslipa detaljerna
  • börjar från noll och behöver mer stöd längs med vägen
  • är fullt medveten om vad som behöver göras, men inte vet hur du ska göra för att lyckas nå hela vägen fram

Är du på helt rätt ställe och jag ska berätta hur kursen Hållbar vardagsekonomi kommer att ge dig de rätta verktygen, skapa goda förutsättningar och steg för steg stöd, på din väg mot en hållbar vardagsekonomi.

Läs mer om kursinnehållet här!


Kursupplägg

I kursplattformen kommer du löpande att få tillgång till filmklipp, poddavsnitt, texter, nedladdningsbart material och olika övningar. Kursen är indelad i sex olika delar (moduler), plus en introduktion och en avslutning. Materialet läggs ut veckovis i sex steg, men du väljer själv i vilken takt du gör övningarna.

Utöver självstudier, kommer jag att leda tre digitala träffar som du är välkommen att delta i. Varje träff är cirka en timme lång och sker varannan vecka. Dessutom har du tillgång till en exklusiv facebookgrupp där du som kursdeltagare ges möjlighet att fördjupa dig och utbyta erfarenheter tillsammans med övriga kursdeltagare.

Målet är att du under sex veckor ska lära dig att ta kontrollen över dina pengar och skapa ett stabilt sparande. Genom kursen ger jag dig relevanta och konkreta verktyg som lägger grunden för en långsiktig och hållbar vardagsekonomi.

Kursen startar tisdagen den 15 februari.


Kursanmälan är öppen mellan den 1-10 februari. 


Frågor om kursen? De vanligaste frågorna med svar hittar du här. Saknar du någon information om kursen eller bara vill veta om den är rätt för dig? Maila till info@budgetfroken.com

Hoppas innerligt att vi ses på kursen!

Hälsningar Karin

En kommentar på “Kursanmälan är öppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s