Hållbar vardag och hållbar vardagsekonomi

Vi är i mitten av augusti och även om det är mycket sommar kvar, drar det onekligen ihop sig för höst, med allt vad det innebär. För många innebär hösten jobb- eller skolstart och utmaningar med att få ihop vardagen, ekonomin och att få tiden att räcka till.

Imorse vaknade jag extra tidigt eftersom jag känner mig extra förväntansfull, jag tar nämligen emot en ny klass just idag! Så spännande det ska bli att lära känna nya elever och påbörja höstterminen. Samtidigt känns det lite överväldigande precis i början av skolstarten med allt som ska fixas och förberedas och här gäller det att hålla huvudet kallt. Sitta lugnt i båten och bara glida med. Många gånger lättare sagt än gjort. Därför behöver jag påminna mig själv om att det får lov att ta tid, allt det nya. Det är okej!

Hurra för skolstart!

Apropå nya saker, så vill jag skriva några rader om något som jag ser väldigt mycket fram emot och det är den nya kursstarten av ”Hållbar vardagsekonomi – Ta kontroll över dina pengar och skapa ett stabilt sparande på 6 veckor!” På samma sätt som jag känner en förväntan och ett pirr inför att möta nya elever i skolan, känner jag mig väldigt förväntansfull över en ny kursomgång med dig och alla andra som väljer att gå höstens kurs.

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att ta ett grepp om din privatekonomi, få stöd och hjälp att komma igång och samtidigt se synliga resultat inom några veckor. Här kan du läsa mer om kursupplägg, innehåll och pris.

En ny sak som skiljer sig från vårens omgång, är att jag har valt att erbjuda individuell coachning som tillval till kursen nu i höst. Som jag ser fram emot att kunna erbjuda ytterligare hjälp i kombination med kursen, allt i syfte att du som går kursen ska få så bra hjälp som möjligt. Låter det intressant?

  • Kursstart: tisdagen den 4 oktober!
  • Omfång: 6 veckor (eller så lång tid du vill).
  • Hur: online + möjlighet till enskild coachning.
  • Pris: Från 1995 kronor inklusive moms.
  • Boka-tidigt-anmälan: 19-31 augusti. Boka enbart kursen, klicka här. Boka kurs + coachning, klicka här.
  • Ordinarie anmälan: 20-30 september.
  • Nästa kursstart: våren 2024.

Precis som jag skrev tidigare, nya saker måste få ta tid och väljer du att gå kursen med mig i höst så kommer jag att hjälpa dig att komma framåt, synliggöra dina framsteg och påminna dig om att när man lär sig något nytt kan det ta lite tid innan det ”sitter”. En hållbar vardagsekonomi är en bra grund för en hållbar vardag och vad passar inte bättre än att ge dig själv de bästa förutsättningarna för detta?

Hoppas innerligt att du vill kursa med mig i höst!

Vi hörs! Hälsningar Karin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s