Om någon bara visste!

Vissa saker behöver mogna innan de tål att lyftas fram i dagsljuset för allmän beskådan. Ni vet händelser som är för färska eller såriga behöver få läka och vila innan det går att prata om det. Mitt liv består just nu av ett sådant där öppet sår, som måste få göras rent, läka i lugn och ro och i sinom tid kanske bilda ett vackert ärr. Då kanske jag kan berätta mer om hur det var den där sensommaren och hösten 2022.

Men mitt liv består av så mycket mer än ett svidande sår och utan att vifta bort det onda, försöker jag ändå fokusera på allt det goda. Som att jag har min familj, hälsan och livet i behåll. Att Rosenskäran blommar som allra vackrast just nu tillsammans med Astrarna och Solrosorna. Dessutom har jag ett jobb, ett hus och en stabil privatekonomi som gör att vardagen känns lugn och trygg även om det svajar inombords emellanåt.

Om någon bara visste vad glad jag är att jag tog tag i min privatekonomi för sisådär en tre, fyra år sedan. Precis som livet själv ger och tar, har jag möjlighet att under en period inte behöva sätta in lika mycket som jag tar ut. Tänk inte enbart kronor och ören nu, bara för att jag pratar om privatekonomi, tänk i stort. Bara genom att veta att marginalerna finns gör att jag inte känner mig lika trängd och stressad vad gäller ekonomin, då livet svajar lite extra. Den vetskapen gör mig lugn. Tack till mig själv för att jag tagit små steg under en lång tid som i sin tur lett mig dit jag är i dag. Tack, tack, tack!

Vill du också ta steg i rätt riktning när det kommer din privatekonomi? Se då till att ta del av mitt Fredagsbrev som dimper ner i inkorgen varje fredag klockan 08:00. På köpet får du guiden ”Betala eller spara”. (Gratis att prenumerera.)

Ta hand om dig och tack för att du läser!

Karin

2 kommentarer på “Om någon bara visste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s